Oude Deldenerweg PM Enschede-Boekelo, openingstijden, maandag: 10:00 18:00, dinsdag: 10:00 18:00.
We verheugen ons u hartelijk gratis online logo maken en downloaden te mogen verwelkomen in ons Live Wok-Grill restaurant.
Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Sterke dranken en likeuren.Bekijk de vele mogelijkheden.Woensdag 10:00 18:00, donderdag 10:00 18:00, vrijdag 10:00 22:00.Ons all-in formule omvat ook alle dranken,.u.v.Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons.Al meer dan 12 jaar ervaring.Neem contact met ons op via de email of bel nummer.Bij ons betaalt u voor de Brazilian Wax voor dames 37,50 en voor heren 47,50.Brazilian Wax, maar tevens voor het ontharen van lego wapens maken de bikinilijn, oksels, armen, benen, enz.Beauty Wellness Bad Boekelo.Hier ontmoet u een fusion van Hollandse keuken en Aziatische hoogstandjes. .
Ook heren kunnen bij ons terecht voor de originele Brazilian Wax, uiteraard ook voor het ontharen van andere lichaamsdelen zoals benen, rug en schouders.

Ja, ik wil direct reserveren, wij bieden u verschillende schoonheidsbehandelingen in ons Beauty Wellness Center in Boekelo, nabij Enschede.
Laat u professioneel ontharen met behulp van originele honingwas in Nederlands eerste en originele Brazilian Wax Salon.
Online afspraak maken, tot het einde van het jaar korting; 2,50 op uw behandeling!